Pagini

De vanzare

Vand tara avariata, 20 milioane de locuri, pe butuci. Kilometrii reali 238.391, ultim proprietar.
Stare tehnica:
Are probleme cu alimentarea, o mică defectiune la mecanismul de directie, că nu tine linia dreapta, si merge cam infranata. Cutia de viteze e blocată in marsarier. Este inmatriculata in Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o luna.
Istoric:
Este fabricata acum 2000 de ani, sub licenta romana. A fost avariata in repetate randuri. Prima dată a fost condusa de niste ciobani, dar au mai calarit-o si altii. A fost reparata numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioada a fost condusa bine de niste nemti, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a incaput iarasi pe mana unor idioti care au bagat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit in 1989, dar interiorul este inca plin de rugina. A mai avut cateva reparatii capitale, in 1600, 1859 şi 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese.
Combinatii:
Predau leasingul, mai sunt de plata la ea cateva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tara similara din Africa, oricat de mica ar fi dar sa functioneze.
De ce o vand:
Sincer sa fiu, o vand că m-a lasat in drum si nu ma pricep la ea. Plus ca imi consumă cam mult, si ca s-o repar ma costă cat nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tara, aşa ca sa o conducă cine s-o pricepe. Daca nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vand pe bucati. E pacat de ea, va spun. Sper să o ia cineva care stie sa o aprecieze.