Pagini

Puiul si autostrada

- De ce a traversat puiul autostrada?

Invatatoare de scoala primara: Pentru ca a vrut sa ajunga de partea cealalta.
Profesor de liceu: Chiar daca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati intelege.
Platon: Pentru ca a mers in cautarea binelui si a armoniei.
Aristotel: Este in natura puilor sa traverseze strazi.
Karl Marx: Avea instabilitate istorica si dialectica.
Martin Luther King: I have a dream... Vad o lume in care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie intrebati de motivele lor.
Moise: Si Dumnezeu a coborat din ceruri si le-a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au inveselit.
Bill Clinton: Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada.
Machiavelli: Chestiunea este ca puiul a traversat autostrada. Cui ii pasa de ce? Faptul de a traversa autostrada justifica orice alt motiv.
Freud: Faptul ca te preocupa de ce puiul a traversat autostrada scoate in evidenta nesiguranta ta sexuala: Oedip Avicol.
Bill Gates: Chiar acum am lansat pe piata MSChicken 2000, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci pune oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele dumneavoastra fara nici o eroare.
Einstein: Daca puiul a traversat autostrada sau autostrada s-a deplasat pe dedesubtul lui depinde de punctul de reper relativ.
Andersen Consulting: Iregularitatea partii autostrazii puiului ii ameninta pozitia dominanta in marketing. Puiul se lovea de sfidari importante pentru a crea si a dezvolta competentele necesare pentru a crea si a infrunta competitivitatea pietei.
Buddha: A pune aceasta intrebare contrazice propria ta natura de pui.
Publicity: Unde scrie "Puiul traverseaza autostrada" trebuia sa zica "Afacerile necurate ale lui Puiu !