Pagini

Cu banii in fund

O femeie din Constanţa încă mai elimină din cei 5.000 de lei furaţi în urmă cu mai bine de o săptămână. Femeia cu antecedente penale a tâlhărit un bătrân pe care l-a întâlnit în tren.
Violeta Florentina Anghel (35 de ani) din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu a fost reţinută în data de 30 octombrie. Femeia cunoscută cu antecedente penale a intrat în vorbă cu un bătrân, în trenul accelerat 1822-1, pe ruta Bucureşti-Constanţa.
tVictima le-a povestit anchetatorilor că venea de la Arad, unde încheiase o tranzacţia pentru vânzarea unei proprietăţi, iar cei 5.000 de lei reprezentau contravaloarea avansului obţinut.
Ion F., 80 de ani, din oraşul Năvodari a mai declarat că la Ciulniţa a observat că-i lipsesc banii din buzunarul pantalonului, indicând-o drept posibilă autoare a faptei pe cea cu care călătorise în compartiment şi cu care se împrietenise.
„Am găsit asupra autoarei doar 2.000 de lei. Încercăm să aflăm ce a făcut cu restul, dacă a avut complici sau nu“, ne-a declarat Viorel Spînu, şeful postului de Poliţie Transporturi Lehliu.
Poliţistul a povestit pentru „Adevărul de Seară“ Călăraşi cum s-a dat hoaţa de gol. „Ne pregăteam să ducem suspecta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Lehliu, când i-au ieşit din fund 300 de lei. Suspecta a fost dusă la spital, pentru un tuşeu rectal, dar nu s-a reuşit“, a spus Spânu.
Hoaţa a fost reţinută p entru 29 de zile. „În arest, la interval de trei zile a mai scos 600, apoi 700 şi 500 de lei. Azi dimineaţă a mai scos , dar nu se ştie încă suma“, a completat Viorel Spânu

Articol preluat din Adevarul.ro